Wil je Succesvol worden?

SUCCES in BUSiness SIB2050 helpT

 

Door het inzetten van de juiste bedrijfsstrategie met in de kern het creëren van nieuwe markten.

Ons team van specialisten helpt je business verder groeien en ontwikkelen.

dolphin-watching

Onze missie

Succes in Business SIB2050 adviseert en begeleid je bij de start of groei van je bedrijf door middel van het creëren van nieuwe markten.

De ruimte in een bestaande markt is vaak beperkt door ‘moordende’ concurrentie, resulterend in lage marges door veel energie te steken in weinig rendabele diensten en producten om de concurrentie vóór te blijven.

De kern van onze strategie is waardevernieuwing, Value Innovation.

Doordat de marktruimte nieuw is, zijn ook de regels nog niet vastgelegd. Dit biedt kansen en mogelijkheden!

De waardevernieuwing bestaat uit twee componenten die tegelijkertijd moeten worden geïmplementeerd: Vernieuwing en Kostenreductie

Succes in business SIB2050

ONZE DoelEN

visie . strategie . structuur . cultuur . organisatie . innovatie . inspiratie . motivatie . vrijheid. succesvol

WAT BIEDT SUCCES IN BUSINESS SIB2050 jou

 

WIE ZIJN WIJ

Succes in Business bestaat uit een team van specialisten die ondernemers helpen om vanuit hun kracht te opereren. Bedrijven worden naar een kansrijke en succesvolle toekomst begeleid. Al velen werden geholpen het juiste (nieuwe) spoor te kiezen in hun leven. Ook ondernemers die na begeleiding privé en werk veel beter in balans kregen.

Succes in Business is ook een platform voor ondernemers die verlangen naar ondernemersvrijheid. Starters, gevestigde, succesvolle, en worstelende ondernemers komen samen met investeerders en experts. In een setting van integriteit, transparantie en het verlangen elkaar het voordeel te gunnen.

WAAROM SUCCES IN BUSINESS

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers naar gezonde groei, verzelfstandiging en professionalisering. Een team dat klaar staat om jouw kwaliteiten tot volle bloei te zien komen.

Wij gaan verder dan alleen advies, en begeleiden ook bij implementatie en uitvoering totdat gestelde doelen zijn bereikt.

Succes in Business werkt persoonlijk, praktisch en kleinschalig en brengen vanuit onze ervaring en expertise genuanceerde inzichten over ondernemerssucces.

Succes in Business SIB2050 is een uitvoerende organisatie van Stichting Sociale en Economische Terugkeer SET2050

ONZE WERKWIJZE

Succes in Business hanteert de principes van de nieuwe economie, gebaseerd op vertrouwen, integriteit en zelfontplooiing. Nu de sporen van de corona crisis steeds meer verdwijnen, zien wij nieuwe systemen en principes steeds krachtiger doorbreken. Wij werken transparant en bieden jouw onderneming zoveel mogelijk waarde. Succes is voor ons niet alleen wanneer je omzet en winst groeien, maar ook wanneer je stappen zet naar ondernemersvrijheid. Wij werken vanuit de volgende drie uitgangspunten: 1. sluit je ondernemerschap aan op je persoonlijke ambities; 2. bouw je bedrijf onafhankelijk van jezelf; 3. iedereen moet in zijn of haar kracht functioneren en slim werken.

Voor

Starters en ondernemers

KLEIN

MIDDEL

GROOT

ons commitment

Wij maken gebruik van een helder methodisch traject programma.

Gebaseerd op onze multi disciplinaire benadering van bedrijfsbesturing om groei te faciliteren en bevorderen.

Zowel financieel, ideologisch als uitvoerend. 

Alle aspecten en deelgebieden komen aan bod.


Succes in business SIB2050

let's start your journey!

Boat-Ocean-Wallpapers-1

Wij ontvangen u graag op onze

Prachtige lokatie

Het Reestdal in De Wijk, ZW Drenthe gelegen op de grens van de provincies Drenthe en Overijssel. Rondom het grensriviertje de Reest in een eeuwenoude beekdal met een geheel eigen karakter. In dit kleinschalige landschap bevinden zich hooilanden, akkertjes, heidevelden, bossen, landgoederen en monumentale boerderijen. Er komen bijzondere planten en dieren voor, waaronder de holwortel, dassen, reeën, en ooievaars.
DutchEnglishFrenchGermanSpanish
Open chat
Hallo, waarmee kan ik u helpen?